Gipsani radovi

U današnjem dobu, gips je materijal koji pomera granice mogućnosti u savremenom gradjevinarstvu i arhitekturi. Razni gipsani sistemimi izrade se nadovezuju jedan na drugi i stvaraju kompletna i ekonomična prostorna rešenja, kako u novogradnji tako i u sanaciji starih objekata.

Pružamo profesionalne usluge gipsanih radova – izrade pregradnih zidova, spuštenih plafona, adaptacije potkrovlja, termo i zvučne izolacije, itd . Naše dugogodišnje iskustvo u završnim gradjevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem. U tekstu ispod možete da saznate detalje o uslugama koje prozamo.

Nudimo vam sledeće usluge:

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi od gipskaton ploča su idealno rešenje za brzo, jeftino i kvalitetno pregradjivanje vaših prostorija. Bilo da se radi o stam…    opširnije 

Spušteni plafoni

Spušteni plafoni od gips ploča se zbog svojih prednosti primenjuju u novogradnji i kod obnove postojećih stambenih i poslovnih prostora  opširnije

Dekorativni zidovi i police od gipsa

U arhitekturi pored praktičnog uredjenja prostora postoji i dekorativno i estetsko uredjenje koje opširnije

Zvučna izolacija gips pločama

Buka je u današnjem vremenu prisutna svuda. Ima je na ulici, u fabrikama, javnim zgradama i            opširnije

 

 

 

O suvoj gradnji

Suva gradnja predstavlja sistem izgradnje koji je zdraviji, čistiji i brži od konvencionalnog načina zidanja. Ovakvom izgradnjom, postavljanjem gips ploča, postižu se velika smanjenja troškova, ali i velika ušteda vremena.

Moguće je kvalitetno graditi sve – od podruma do tavana, i to za izradu pregradnih zidova, spuštenih plafona, plivajućih podova i slično, ali se ovi sistemi ipak najčešće koriste u adaptacijama potkrovlja. Kombinacijom raznih tipova gipsanih ploča i metalnih profila za par dana završavaju se poslovi za koji su nekada bile potrebne nedelje rada. Lake konstrukcije smanjuju opterećenje nosivih građevinskih elemenata a instalacije se lako provode kroz šuplji deo zida. Pri tome, sistemi suve gradnje daju dobru toplotnu zaštitu za celu kuću.

 

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? POMOZITE DA I DRUGI VIDE. KLIKNITE LIKE I PODELITE GA NA FACEBOOK-U

Tagged: , , , ,

Comments are closed.