Šljokice

Šljokice često srećemo u svakodnevnom životu. One su pravi dekorativni materijal i često se primenjuju se za ulepšavanje mnogih stvari – lica, noktiju, sveća, za razne svečanosti.

Pored svih tih namena šljokice služe i za dekoraciju zidova. Efekat koji stvaraju na zidovima mogao bi da se opiše kao svečan i glamurozan. Odsjaj šljokica podseća na odsjaj dijamanata i kristala. Zato se zidovi sa šljokicama dobro uklapaju u enterijere gde postoje lusteri od kristala, ili gde postoji staklo i ostali glatki materijali za dekoraciju.

Pružamo profesionalne usluge dekorisanja zidova i plafona najrazličitijim dekorativnim tehnikama. Naše dugogodišnje iskustvo uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

 Galerija slika

Dostupne nijanse šljokica

1 zeleno roze šljokice gliteri 2 srebrne šljokice gliteri 11 zlatna šljokice gliteri 3 tirkizna šljokice gliteri 4 plava šljokice gliteri 5 crvena šljokice gliteri 6 ljubičasta šljokice gliteri 7 ciklama šljokice gliteri 8 crveno braon šljokice gliteri 9 braon šljokice gliteri 10 crne šljokice gliteri

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? POMOZITE DA I DRUGI VIDE. KLIKNITE LIKE I PODELITE GA NA FACEBOOK-U

Comments are closed.