Dekorativni zidovi i police od gipsa

U arhitekturi pored praktičnog uredjenja prostora postoji i dekorativno i estetsko uredjenje koje u savremenom društvu sve više dobija na važnosti. Bilo da se radi o zidovima, plafonima, policama, šankovima ili paravanima, uvek je moguće naglasiti njihov drugačiji oblik. Sa oblicima uvek ide i nezaobilazna rasveta, koja daje novu dimenziju prostoru.

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih (gipsarskih) radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim gradjevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

Zbog složenijeg načina obračunavanja cena u ovoj oblasti nećemo da stavimo cenovnik. Ali zato ako imate projekat nacrtan sa tačnim dimenzijama, pošaljite nam na mejl i mi ćemo vam poslati ponudu sa cenom.

U daljem nastavku teksta možete saznati šta sve može da se napravi od gipsa.

Zidni gipsani dekorativni oblici i ukrasi

Gipsane dekorativne oblike i ukrase izradjujemo od knauf ploča koje se šrafe na metalnu podkonstrukciju. Velika čvrstina pocinkovane metalne podkonstrukcije i mala težina omogućavaju izradu najrazličitijih oblika. Drugi deo tog sistema, knauf ploče, isto tako imaju pozitivne karakteristike. Mogu se savijati, imaju dobru čvrstinu i lako se oblikuju.

Pustite mašti na volju i dodajte vašem enterijeru nesvakidašni oblik!

                                            

 

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? POMOZITE DA I DRUGI VIDE. KLIKNITE LIKE I PODELITE GA NA FACEBOOK-U

Tagged: , ,

Comments are closed.