Swahili - dekoracija sa peskom od Novacolor-a

 

Swahili je jezik Afrike, a Afrika je pesak po kome su prosute sjajne kulture i ljudi. Swahili je jezik naroda, čija je razlika postala jedinstvena melodija o ljubavi i miru.Sasvim dovoljna inspiracija da italijanska firma Novacolor napravi sjajnu, metalik boju sa peskom čije je ime Swahili.

 

Swahili je boja na vodenoj bazi sa metalnim pigmentima, koja u sebi sadrži dekorativni  kvarcni pesak. Prilikom nanošenja boje, pesak može da se rasporedjuje u različite pravce, pa se tako postižu nekoliko efekata. Pored efekata u strukturi, mogu se postići zanimljivi efekti i sa više boja. Moguće je mešati više boja direktno na zidu,  ili podlogu boje  uraditi različito od završne boje, što daje takodje neobičan efekat zidovima. Inače boja je dostupna u srebrnoj i zlatnoj bazi, a naknadnim toniranjem datih baza postižu se ostale nijanse. Boja je namenjena za enterijere i može se primeniti i u klasičnom i u modernom okruženju. Bez mirisa je, ekološka, dozvoljava da zidovi dišu i može da se briše vlažnom krpom.

Pružamo profesionalne usluge dekorisanja zidova i plafona najrazličitijim dekorativnim tehnikama. Naše dugogodišnje iskustvo uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

Galerija radova

                                                                     

 

Ton karta dostupnih nijansi

            

SVIDJA VAM SE OVAJ ČLANAK? POMOZITE DA I DRUGI VIDE. KLIKNITE LIKE I PODELITE GA NA FACEBOOK-U

 

Tagged: , , , , ,

Comments are closed.